woensdag 14 september 2022

Kaartje voor een bruiloft, Zonnebloemen en lekker snuffelen bij kringloopwinkels en op rommelmarkten afgelopen zomer.

Allereerst bedankt voor al jullie lieve reacties op mijn vorige post dat doet goed.

Wat een regen vandaag zeg! De dochter van mijn vriendin had eigenlijk pech dat het deze zomer zo lang zo droog is geweest want op haar trouwdag, afgelopen zaterdag, kwam de regen af en toe met bakken uit de lucht. Gelukkig hebben ze toch een heel gezellig feest gehad en natuurlijk maakte ik een kaartje voor het bruidspaar.


De basis is een kraft kaart, het achtergrond papier met houtstructuur komt uit een oude blok van Action.
Ik schilderde twee grote puzzelstukken (van een oude kinderpuzzel die ik lang geleden bij de kringloop kocht) wit en zwart met acrylverf. Op de witte lijmde ik een "parelketting" en de zwarte heb ik voor het beschilderen afgeplakt zodat er een V hals ontstond. Het "bruidspaar" heb ik op een papieren hartjes doily geplakt en het sentiment kreeg ik ooit in een verjaardags post van Gerie.

Ik kreeg meteen al een bedankje, ze vonden hem erg leuk.

Met deze kaart doe ik graag mee met de volgende challenges:
Daisy chain challenge $67 Cas
Creative fingers challenge #238
creatalicious challenges #242
Lilpatch of crafty friends #189
A perfect time to craft challenge september #9
wordartwednesday #561-562
Crafty hazelnut's patterned paper challenge september 2022

Ik zag vandaag dat ik bij de Kaartjes inspiratie challenge een top 3 plekje gekregen heb met mijn tropische kaart uit de vorige blogpost, leuk bedankt dames! Ik ga zo nog een berichtje sturen om hun gast designer te zijn voor een van de komende challenges.

Een andere hobby van ons is het bezoeken van verschillende kringloopwinkels en rommelmarkten. Natuurlijk hebben we dat ook afgelopen zomer weer gedaan, daar zijn ook zoveel leuke dingen te vinden voor onze hobby, op elk kaartje dat ik maak vinden jullie iets dat ik weer gerecycled heb. Dit zijn vondsten uit o.a. Zeeland, Limburg en natuurlijk Noord Brabant, ik heb ze voor jullie op een rijtje gezet in onderstaand filmpje. Laat eens weten wat jullie het leukst vinden om mee te nemen en te gebruiken uit de kringloop of van een rommelmarkt?


Ik ben wel heel blij dat we niet meer van die hele hete zomerdagen meer hebben, heerlijk om weer wat langer te kunnen wandelen!

Afgelopen week wandelden we hier vlakbij over het natuurpad door de weilanden. Er staan nu heel veel mooie zonnebloemen in bloei. Gelukkig heb ik ze voor de regen nog kunnen fotograferen, zo mooi!|
Dat is toch genieten zo vlak bij huis!





De strepen in de donkere wolken geven regen aan maar dat was ook wel nodig hier voor de natuur. 

Bedankt voor het kijken en jullie leuke reacties!



10 opmerkingen:

  1. Hartstikke leuk kaartje voor het bruidspaar Maia! Dat kettinkje vind ik zo leuk bedacht van je
    Wat leuk dat het sentiment zo van pas kwam. Kringloopwinkels zijn hartstikke leuk! Ik ben ook blij dat het niet meer zo heet is, al heb ik mij wel goed vermaakt hoor. Ik had een lange zomerstand dit jaar, hihi
    Je hebt mooie spullen gescoord al bedacht ik me dat je juist de zolder opgeruimd had om te ontspulle ... lol. Geweldig die mooie zonnebloemen! Heb genoten van je post Maia, tot snel weer!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Maia, je kaart is zo leuk! Die puzzelstukken zijn een top idee! Zo gaaf.
    En ik heb het filmpje bekeken en 1 van de boekjes had ik vroeger als kind ook. Je hebt hee wat gescoord zeg. En al die randjes, kantjes etc. Wat een gelukje! Ik vind maar heel weinig hier bij de kringloopwinkels. Af en toe heb ik mazzel, laatst twee potjes ecoline en twee busjes van die pailletjes. Wat kun je daar dan blij van worden, he?
    De foto's van de zonnebloemen zijn ook heel mooi! Wat een grote!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke kaart Maia
    Heel goed bedacht met die puzzelstukken!
    Kringloopwinkels en rommelmarkten zijn ook mijn ding heerlijk gewoon!
    Wat een prachtige natuurfoto's ook daar kan ik van genieten
    Was weer een gezellige post! liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Enig die twee puzzelstukjes die in elkaar vallen. Leuk bedacht!
    Hoe was het in Limburg? Waren de kringlopen de moeite waard? En nog belangrijker... heb je nog wat overgelaten voor mij? Haha!! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die kringlopen waren niet druk en gezellig, ik vond er de kinderboekjes en op de rommelmarkt de Daphnes diary’s dus voor jou is er nog mega veel over haha.

      Verwijderen
  5. Such a lovely card. Thanks for joining us at the Creative Fingers Challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. This is a beautiful card and it really demonstrates how, in marriage, the two become one. One puzzle piece, perhaps oddly shapen together, but much stronger together than apart. I love this! Thanks so much for sharing it with us at Word Art Wednesday, Maia. It's lovely.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh, this was really funny and beautiful :)
    Thanks a lot for joining us at Creatalicious! :) Hope to see you again next time :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Maia,
    ik weet 100% zeker dat ik op deze post heb gereageerd. Ik las jouw reactie(s) en dacht: het lijkt wel of ze niet gezien heeft dat ik gereageerd heb, maar nu zie ik mijn reactie er niet tussen. Ik hoop dat hij in de spam zit, anders zou ik het niet weten.
    Je kaart is namelijk zo enig! Echt geweldig bedahct en je foto's van de zonnebloemen zijn ook top. Ik heb er in Frankrijk van de zomer ook zo van genoten.

    BeantwoordenVerwijderen