vrijdag 1 april 2022

Drie oneindige kaarten voor Monique, Gerjanne en Mieke

Zo jammer dat we hier in het zuiden maar een zeer dun laagje sneeuw hadden vanochtend.
Na het zomerse lente weer is dat wel weer wennen aan de kou maar het is ook zo'n mooi gezicht!

Als het zulk weer is moet ik altijd aan sneeuwklokjes denken die meestal het eerst door de sneeuw heen piepen met hun mooie hangende witte kelkjes.
Toen dacht ik opeens...ik heb in december nog een kaart gemaakt met een Flower Fairy en sneeuwklokjes...wat vinden jullie...die mag is nu nog wel laten zien toch? 
Deze oneindige kaart maakte ik voor de verjaardag van Monique.

Het mooie dessinpapier en de vellum quotes komen uit paper packs en blokjes van Action.
De bloemetjes maakt ik met een oude EK succes pons uit mijn geliefde speculaas-pak ribkarton.
Als je wil zien hoe deze kaart, en de andere kaarten hier onder werken, kijk dan naar het filmpje onderaan deze post.

Bovenstaande kaart wil ik graag mee laten doen met de volgende challenges:

De kaart die ik voor de verjaardag van Gerjanne maakte heb ik ook nog niet laten zien.
Daar voor heb ik eerst haar persoonlijke blog foto's van afgelopen jaar gedownload zodat ik ze op de kaart kon verwerken. Degenen die haar kennen weten dat haar dochter trouwde en dat ze voor het eerst oma is geworden. Dat vond ik weer leuk om op een kaart te verwerken.
Dit is de oneindige kaart voor haar geworden.

Bij elke kaart heb ik ergens een soort van pocket gemaakt zoals hier onder waar ik een tag in kon stoppen en iets op kon schrijven.


De derde oneindige kaart maakte ik voor mijn beste vriendin Mieke. Zij was jarig in januari en was vlak voor die tijd voor het eerst oma geworden. Voor haar dus een kaart met lieve jarige oma quotes.

Met bovenstaande kaart doe ik graag mee met de volgende challenge:
Creative Moments challenge 232 For a special lady

Deze drie kaarten en nog wat extra foto's zien jullie in onderstaand Youtube filmpje. Ik zou het leuk vinden als jullie daar ook een reactie geven of op het duimpje omhoog drukken.


En dan nog iets.....wat zijn creatieve mensen op Youtube en met name ook de creatieve community 's op Instagram toch hartverwarmend!
Van de week kreeg is zomaar een pakket binnen via de post...ik had geen idee van wie?
Happy mail stond er op en het bleek post van Maud te zijn. Als jullie haar nog niet kennen haar Youtube kanaal vind je Hier en haar Instagram pagina Hier.
Ik had Maud verteld dat ik vroeger best veel haakte. Ik haakte van die valletjes (half hoge punt gordijnen met een patroontje) voor alle ramen van ons eerste huisje en ik haakte vaak cadeautjes.
Nu doen mijn vingers vaak snel zeer als ik haak en Maud gaf als tip probeer eens een andere haaknaald met een handvat fimo klei. Ze gaf dus niet alleen de tip maar stuurde me een doos vol spullen waar o.a. ook zo'n, door haar zelf gemaakte, haaknaald in zat met bolletjes garen en nog veel meer mooie dingetjes.
Kijk maar eens naar de foto's hier onder, echt te gek en super lief!!!!!
Dank je wel lieve Maud voor al dit moois!
Op haar kanaal vind je nu een filmpje waar ze uit legt hoe je eenvoudig zelf kleine bloemetjes haakt, die ga ik zeker eens proberen. Die tutorial van Maud vind je Hier
Deze mooie zelf gemaakte kaart zat er ook bijZeg nou zelf....overweldigend toch???

O ja, met mijn kaart uit de vorige post kwam ik nog in de top drie bij bij het Papercraft challenge blog, klik maar eens Hier  
Altijd een opsteker als je gekozen bent en niet met de random kiezer wint.
Thank's ladies I feel honored to get a leak in your top 3!

Bedankt allemaal voor het kijken helemaal tot hier en ik hoop jullie weer te hebben kunnen inspireren.
Geniet van kleine dingen en blijf positief!


11 opmerkingen:

 1. Wat een leuke blogpost Maia
  Mooie kaarten heb je gemaakt!
  Zo leuk met die persoonlijke nootjes erbij!
  En wat ben je verwend mooie creadingetjes gekregen, daar zul jij wel raad mee weten!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een mooie oneindige kaarten heb je gemaakt Maia en dan zo leuk gepersonaliseerd voor GerJanne met foto's van haar blog. Dit zijn kaarten die door de ontvangers gekoesterd zullen worden.
  Een mooi pakket heb je mogen ontvangen en wat knap dat zelfgemaakte handvat rond de haaknaald. Jij kan weer lekker aan de freubel.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Maia, three fabulous and special never ending cards for your friends, love the way you have added different fairies to each. Thank you for joining us at Lil Patch of Crafty Friends, good luck in the prize draw.... Megan DT LPoCF

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke uitgebreide blogpost Maia. Ik vind het zo knap dat je naast je knutselwerk en Instagram toch nog tijd neemt voor je blog. Ik vond bloggen altijd heel leuk om te doen (vooral foto's om buitenlandse vrienden en vriendinnen gemakkelijk te laten zien waar ik mee bezig was), maar met meer knutselwerk en Instagram werd het me toch te tijdrovend. Bovendien krijg ik op Instagram meer reacties en is er meer interactie onderling. Toch spijt het me dat mijn blog nu stil ligt (maar het is wel leuk om oude blogposts terug te zien ook). En wat een gaaf pakket kreeg je van Maud. Heerlijk om knutselvriend(innen) te hebben en ervaring uit te wisselen.
  Groetjes, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je me hier ook gevonden hebt Tineke!
   Wat je zegt het is inderdaad tijd rovend een blogbericht maken. Sinds ik Instagram heb ontdekt en ik daar meestal na het plaatsen van een bericht na 5 minuten al tientallen reacties krijg vind ik dat eigenlijk gezelliger. Contact leggen gaat sneller daar en je krijgt niet zoveel van die “ vreemde” reacties zoals hier ooit op het blog.
   Toch vind ik het nog steeds leuk om blogs terug te lezen, dit is een soort creatief logboek geworden.
   De foto’s op blogs zijn wel vele malen mooier dan op de andere media en er zijn blogs die ik al jaren volg om hun mooie verhalen er bij.
   Jouw blog is ook prachtig Tineke, geweldige foto’s!

   Verwijderen
 5. Fantastic cards. Must try to do something like that. Thanks for playing with us at Creative Moments.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Maia, daar ben ik dan. Ik zag de post in de nachtdienst en kon toen niet reageren. De kaarten zijn super mooi en die van mij is echt zo geweldig! Een klein jaarverslag op een oneindige kaart! Sowieso een gaaf model, maar dan met die fotootjes... Het had een hoog Oh en ah gehalte bij mijn familie. De andere zijn ook heel gaaf. Maar ja, die heb ik niet in het echt gezien. Wel op het filmpje natuurlijk.
  Het pakket wat je kreeg is ook weer gaaf zeg! Daar weet jij wel weg mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Drie geweldige oneindige kaarten, zeker als ze zo persoonlijk zijn. Wat lief dat je zo'n mooi pakket mocht ontvangen.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoe leuk zijn die kaarten met persoonlijke foto's erin verwerkt! En wat een ongelooflijk lief pakket met zoveel gezellige spulletjes, daar word je toch blij van. Lekker freubelen dit weekend!! Liefs, Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Thank you for joining us at The Crafter’s Café Challenge Blog.
  Kisses, Karolina

  BeantwoordenVerwijderen